Bas Sievers

Directeur - bestuurder Woonpartners

 

Margriet Drijver

Bestuurder Lefier

Margriet Drijver: boegbeeld van Renovatieversneller namens Aedes en bestuurder van Lefier heeft een krachtige boodschap. Door de vraag te bundelen en gezamelijk in te kopen kunnen woningcorporaties hun rol als opdrachtgever versterken. 

Marjet Rutten

Aanjager van industrieel bouwen, digitalisering, duurzaamheid en klantgerichtheid

Marjet Rutten wil bijdragen aan een dynamische, succesvolle bouwsector. Zij doet dit door als publicist en presentator organisaties bewust te maken van de ontwikkelingen om hen heen en hen concrete handvatten te geven hoe zij daarop in kunnen spelen. Innovatie (de energietransistie, digitalisering en industrialisatie) en marketing zijn thema's waar zij warm voor loopt. Marjet publiceert regelmatig artikelen en boeken. Ze adviseert organisaties en zelfs ministers over vernieuwingen. In 2012 was zij prominent lid van team dat de 'Bouwagenda' opstelde en ook binnen de huidige Bouwagenda speelt zij een rol. 

Bas de Haan

Directeur Nezzt

Bas de Haan is geboren op 30 november 1976 in Giessenburg. En is nu woonachtig in Rotterdam met vrouw Meiko en twee zoons Jiro en Renzo. Bas heeft een achtergrond in werktuigbouwkunde, marketing en bedrijfskunde. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw, met de thema’s prefab, industrialisatie en energie. Initiator van de woningbouw bij De Meeuw uit Oirschot, inmiddels bekend onder het merk NEZZT. 

Lianda Sjerps-Koomen

Manager Business Developement Rc Panels

Lianda Sjerps-Koomen heeft 25 jaar (management)ervaring in energie en duurzaam bouwen, opgedaan in het bedrijfsleven, bij lokale overheid, in de wetenschap en het nationale innovatieprogramma van Topsector Energie. En nu bij Rc Panels gericht op slimme samenwerking, hoe klanten het meeste voordeel halen uit industrieel maatwerk. Ze schakelt tussen landelijk beleid en de praktijk in de bouw, gedreven in het oplossen van complexe discussies en het realiseren van aantrekkelijk aardgasvrij.

Erik van Haasteren

Directeur Ursem Modulaire Bouwsystemen

Erik van Haasteren is al zijn gehele carrière werkzaam in de bouwtoelevering, als marketing en salesmanager bij Finnforest Benelux (nu Metsawood), daarna diverse directieposities binnen PontMeyer (nu Timber en Building Supplies Holland) en sinds december 2017 algemeen directeur bij Ursem Modulaire bouwsystemen. Modulair bouwen is de oplossing om aan de vraag naar betaalbare woningen op langere termijn te kunnen voldoen. 

Coos Schouten

Directeur Schouten Techniek

Als aandeelhouder en algemeen directeur van Schouten Techniek, tevens als actief opererende aandeelhouder bij Ursem Modulaire Bouw en Belle Vue projectontwikkeling richt hij zich enerzijds op het toepassen van energiezuinige, all-electric oplossingen en anderzijds op de prefab oplossingen waarbij installatie-en bouwkundige aspecten in ontwerp en uitvoering geïntegreerd zijn. Hij is voorts actief opererend om warmtepompkennis op te doen en te verspreiden in zijn bedrijf en te delen met ondersteunende organisaties als Techniek Nederland, Isso. Coos ziet Modulair bouwen als de ultieme prefab werkwijze en heeft daarom een groot deel van zijn projectontwikkelingsactiviteit daarop gericht. 

Jos Lichtenberg

Em. Hoogleraar TU/e en voorzitter Slimbouwen

45 jaar ervaring in bouwinnovatie, eerst in de industrie, vervolgens als adviseur en van 2003 -2016 vanuit onderzoek en onderwijs als Hoogleraar. Inmiddels jaagt hij samen met Monique Donker in Off Road Innovations innovatie aan bij aansprekende opdrachtgevers op basis van waarde en ambitie m.b.t. toekomst, technologie, circulariteit, duurzaamheid, reductie, flexibiliteit, gezondheid, veiligheid, efficiënte resp industriële ontwerp-, uitvoering-, mutatie en demontage processen, ect. 

Siem van Sluijs

Student TU Delft

Siem van Sluijs is Building Technology student van de TU Delft. Onderdeel van het MOR-team dat mee heeft gedaan aan een internationale competitie voor duurzaam bouwen: Solar Decathlon competitie. 

Thijs Kroesse

Wethouder Gemeente Purmerend