Bas Sievers

Directeur - bestuurder Woonpartners

 

Margriet Drijver

Bestuurder Lefier

Margriet Drijver: boegbeeld van Renovatieversneller namens Aedes en bestuurder van Lefier heeft een krachtige boodschap. Door de vraag te bundelen en gezamelijk in te kopen kunnen woningcorporaties hun rol als opdrachtgever versterken. 

Marjet Rutten

Aanjager van industrieel bouwen, digitalisering, duurzaamheid en klantgerichtheid

Marjet Rutten wil bijdragen aan een dynamische, succesvolle bouwsector. Zij doet dit door als publicist en presentator organisaties bewust te maken van de ontwikkelingen om hen heen en hen concrete handvatten te geven hoe zij daarop in kunnen spelen. Innovatie (de energietransistie, digitalisering en industrialisatie) en marketing zijn thema's waar zij warm voor loopt. Marjet publiceert regelmatig artikelen en boeken. Ze adviseert organisaties en zelfs ministers over vernieuwingen. In 2012 was zij prominent lid van team dat de 'Bouwagenda' opstelde en ook binnen de huidige Bouwagenda speelt zij een rol. 

Bas de Haan

Directeur Nezzt

Bas de Haan is geboren op 30 november 1976 in Giessenburg. En is nu woonachtig in Rotterdam met vrouw Meiko en twee zoons Jiro en Renzo. Bas heeft een achtergrond in werktuigbouwkunde, marketing en bedrijfskunde. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de bouw, met de thema’s prefab, industrialisatie en energie. Initiator van de woningbouw bij De Meeuw uit Oirschot, inmiddels bekend onder het merk NEZZT. 

En de volgende sprekers:

Jos Lichtenberg - TU Delft

Thijs Kroese - Gemeente Purmerend

Erik van Haasteren - Ursem